Tiedote asiakkaillemme 30.8.2018

Neuronin kuntoutusliiketoiminta on myyty kuopiolaiselle Vetrea Terveys Oy:lle. Liiketoimintakaupan myötä Neuronin nimi muuttuu VetreaNeuroniksi. Lisäksi toimitilamme muuttavat myöhemmin Kortejoelta Kuopioon, jonne osaamisemme saa oman keskuksen.
Tälle syksylle sovitut ja suunnitellut kuntoutusjaksot, kurssit ja terapiat toteutuvat siis Kortejoella tai avoterapian osalta Kupolissa Kuopiossa. Toivotamme teidät siis tervetulleeksi kuntoutumaan!

Neuronia tähän saakka ylläpitäneen Suomen aivotutkimus ja kuntoutussäätiön selvitystila tähtää säätiön purkamiseen. Säätiön ylläpitämälle Kortejoen palvelukodille (tehostettu palveluasuminen) ei ole löytynyt jatkajaa ja palvelukodin toiminta loppuu 31.12.2018 mennessä, ellei jatkajaa loppuvuonna löydy. Palvelukodin asukkaita ja heidän omaisiaan informoidaan kirjeitse tilanteesta 3.9.18 alkavalla viikolla.