ETÄKUNTOUTUS, ETÄTERAPIAT


Etäkuntoutus on ammattilaisen ohjaamaa kuntoutusta, jossa internet ja nykyteknologia valjastetaan edesauttamaan yksilöllisten kuntoutumistavoitteiden saavuttamista kotioloissa. Etäkuntoutuksessa terapeutti on yhteydessä asiakkaan kanssa videopuhelun välityksellä sekä verkkopalvelussa tapahtuvan viestinnän kautta.

 

Lisätietoja

    Toimintaterapeutti Sari Pasanen

puh. 050 573 0045

Sähköposti: kuntoutus@neuron.fi

Kuntoutukseen hakeutuminen

  Hae kuntoutukseen

Etänä

 

Lähelläsi

Etäyhteyksien avulla on mahdollista sovittaa kuntoutus omaan arkirytmiisi ja luonnolliseen toimintaympäristöösi sopivaksi. Etäkuntoutukseen voi liittyä myös kasvokkaisia tapaamisia terapeutin kanssa. Usein onkin hyvä aloittaa kuntoutus kartoittamalla yksilölliset tavoitteet tapaamisella Neuronissa tai kotonasi.

 

Etäkuntoutus soveltuu hyvin monenlaisille kuntoutujille ja myös vaativaan neurologiseen kuntoutukseen. Soveltuvuus arvioidaan aina yksilöllisesti. Etäkuntoutukseen osallistumisen edellytyksenä on, että kotonasi on internetyhteydessä oleva tietokone, jota pystyt käyttämään itsenäisesti. Etäkuntoutusjakson pituus ja videotapaamisten tiheys määritellään kuntoutuksen alussa yksilöllisten toiveidesi ja tarpeittesi mukaisesti. Neuron tarjoaa etäkuntoutuksena fysio-, toiminta- ja puheterapiaa. Toiminta käynnistyy syksyn 2017 aikana.