Monipuoliset avoterapiatilat käytössäsi


Kuntoutuspoliklinikka Kupoli

Neuronin kuntoutuspoliklinikka Kupolissa on esteettömät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien päässä Itkonniemenkadulla Kuopiossa.  Kallavesi ja matkustajasatama ovat melkein kivenheiton päässä.  Kupolissa voidaan toteuttaa fysio-, toiminta- ja puheterapiaa aikuisille.

Käytössämme on erillisiä yksilöterapiahuoneita, iso terapiatila sekä kuntosalitila, jossa liikuntarajoitteisille kuntoutusasiakkaille soveltuvat laitteet. Painokevennetyn kävelyharjoittelun mahdollisuus on kävelymatolla ja kävelyradalla. Voimme hyödyntää myös Kuopiossa sijaitsevia muita liikunta- ja harrastustiloja, jos kuntoutustavoitteenasi on esimerkiksi löytää jokin uusi liikuntaharrastus.

Terapia voidaan toteuttaa myös kotikäyntinä lähialueelle.

Hae kuntoutukseen  

Neuron

Neuronin kuntoutuskeskuksessa avoterapiat toteutuvat kuntoutuskeskuksen esteettömissä tiloissa. Neuronissa voidaan avoterapioina toteuttaa fysio- ja toimintaterapiaa aikuisille.

Käytössämme on erillisiä yksilöterapiahuoneita, isoja terapiatiloja, liikuntasali sekä kuntosali, jossa liikuntarajoitteisille kuntoutusasiakkaille soveltuvat laitteet. Painokevennetyn kävelyharjoittelun mahdollisuus on porraskävelysimulaattorissa, kävelymatolla ja kävelyradalla. Soveltavan liikunnan apuvälineet ovat myös kokeiltavissa.

Toimintaterapiassa käytettävissä ovat monipuolisten harjoitteluvälineiden lisäksi mm. keittiötilat ja paljon harrastevaihtoehtoja.

Allasterapia toteutuu Neuronin lämpimässä terapia-altaassa.

Hae kuntoutukseen

Lisätietoja

Ft-toiminnan johtaja

Satu-Mari Kokko-Aro

puh. 050 324 0510

Sähköposti: vetreaneuron@vetrea.fi

 

Kuntoutukseen hakeutuminen

Hae kuntoutukseen