1.11.2017

Arki haltuun- palvelupaketti itselle, läheiselle – vaikka lahjaksi

 

Haluatko pärjätä arjessasi paremmin? Tunnetko epävarmuutta kotona selviytymisessä, kaupassa käymisessä, julkisilla kulkuvälineillä liikkumisessa, asioiden hoitamisessa?

 

Millaista apua saan toimintaterapiasta?

Toimintaterapeuttina tuen ja ohjaan sinua toimimaan mahdollisimman itsenäisesti niissä asioissa, jotka koet olevan merkityksellisiä ja tärkeitä kotiutuessasi sairaalahoidon jälkeen tai toimintakyvyn heikennyttyä. Tuen ja ohjaan sinua toimimaan turvallisesti ja sujuvasti kotona, kodin lähiympäristössä, asiointiympäristössä. Voimme kokeilla myös arkeasi helpottavia apuvälineitä.

 

Ohjatussa harjoittelussa kanssasi sovitaan harjoiteltavat toiminnot. Saat palautetta ja kannustusta harjoittelun edetessä. Toimintakyvyn edistyminen antaa sinulle varmuutta ja itseluottamusta seuraaviin haasteisiin. Onnistuminen niissä on yhteinen ilomme!

 

Palvelupaketti toimintaterapeutin kotikäynneistä 3 x 1,5 tuntia, jotka toteutuvat n. kerran viikossa kotonasi (keskustan, Linnanpellon, Männistön, Niiralan ja Haapaniemen alueilla) tai muussa sovitussa paikassa Kuopiossa.

Hinta yhteensä 345,00 euroa

 

Lisätietoja: Sari Pasanen puh. 050 573 0045

 

1.11.2017

Tasapaino balanssiin ja lihasvoimat kuntoon- palvelupaketti itselle, läheiselle – vaikka lahjaksi

 

Huolestuttaako sinua lihasvoimien väheneminen, kävelyn epävarmuus, kaatumisen mahdollisuus?

 

Ikääntyminen ja sairaudet voivat vähentää liikunnallista aktiivisuutta ja siten vähentää lihasvoimaa ja vaikuttaa myös tasapainon hallintaan. Kaatumisia, kaatumisvammoja ja kaatumispelkoa voi lukuisten tutkimusten mukaan ehkäistä säännöllisellä tasapaino-, lihasvoima- ja liikuntaharjoittelulla.

 

Tehokkaan harjoittelun voi toteuttaa kotona yksilöllisesti suunnitellun ohjelman mukaisesti.

 

Millaista apua saan fysioterapiasta?

Fysioterapeuttina ohjaan sinulle turvallisen ja tehokkaan kotiharjoitteluohjelman, jolla lihasvoimasi, tasapainosi ja liikkumisvarmuutesi paranevat. Seuraan ja kannustan edistymistäsi tapaamisissa ja puhelimitse 6 kk ajan. Kehon hyvinvoinnista hyötyvät myös mieli ja aivot.

 

Palvelupaketti fysioterapeutin ohjauksessa 5 x ohjauskäynnit Neuronin poliklinikalla ja/tai kotonasi Kuopiossa (keskustan, Linnanpellon, Männistön, Niiralan ja Haapaniemen alueilla) ja yhteydenpito puhelimitse 6 kk aikana.

Hinta yhteensä 295,00 euroa.

 

Lisätietoja: Satu-Mari Kokko-Aro puh. 050 324 0510